Spletna trgovina “WWW.jannet-parfumi.si” Jannet točeni parfumi in modni nakit MOTO-REK Videc & Co. d.n.o., podjetje ni davčni zavezanec in ga zastopa Videc Cvetko.

Matična številka: 1540572000
Davčni zavezanec: NE

Davčna številka: 18407188
TRR: SI56 0311 0108 5405 457 (SKB d.d.)

Nismo člani zbornic ali združenj.

Posebni kodeksi ravnanja: Nismo zavezani DDV

Naročilo/pogodba zavezuje podjetje MOTO-REK Videc & Co. d.n.o ter kupca. Naročila sprejemamo v spletni trgovini www.jannet-parfumi.si, tel: 041 482 570, Informacije na telefonu 041 482 570 in videc.cveto@gmail.com
Naročilo bo shranjeno na papirju in v elektronski obliki na sedežu spletne trgovine (
MOTO-REK Videc & Co. d.n.o, Breg pri Litiji 8, 1270 Litija). Naročniku je po želji na vpogled. Kopijo lahko prejme po navadni ali po elektronski pošti. Zagotavljamo vam, da je vsak nakup v spletni trgovini varen. Nudimo izključno način plačila po povzetju, kar zagotavlja varnost. Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi v povezavi s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Stroške pošiljanja (poštnino) zaračunavamo po veljavnem ceniku korirske službe GLS. Ob dostavi blaga prejme kupec originalni račun z vsemi potrebnimi podatki.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga. Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe pisno podjetju v 14. dneh od prejema blaga na naslov videc.cveto@gmail.com ali po navadni pošti na naslovMOTO-REK Videc & Co. d.n.o, Breg pri Litiji 8, 1270 Litija. Tej pravici se ne odpovedujete in ne morete se ji vnaprej odpovedati.

Pri pogodbah skljenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14. dneh podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 30. dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu pogodbe. Izdelke nam morate vrniti v takem stanju, v kakršnem so bili tedaj, ko so vam bili izročeni. Pošiljki priložite originalni račun.
Spletna trgovina vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je to mogoče, najkasneje v 14. dneh od dneva vrnitve blaga.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Podjetje MOTO-REK Videc & Co. d.n.o v spletni trgovini zbira in obdeluje naslednje osebne podatke: ime, priimek, naslov, GSM, elektronski naslov.

Navedeni osebni podatki se zbirajo in obdelujejo za namene izvedbe in dostave spletnih naročil, reševanje morebitnih težav pred in po opravljenih spletnih nakupih, analiziranje in preučevanje nakupovalnih navad ter izvajanje ciljnega trženja. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Uporabnik spletne trgovine lahko kadarkoli od upravljavca osebnih podatkov zahteva, da preneha obdelovati zgoraj navedene podatke.

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov za MOTO-REK Videc & Co. d.n.o je Videc Cveto, telefon: 041 482 570, e-pošta: videc.cveto@gmail.com. Veljavnost splošnih pogojev: od 24. 5. 2018 do spremembe oziroma preklica.

Spletna trgovina “WWW.JANNET-PARFUMI.SI”,se obvezuje, da bo varovala vse osebne podatke, kot je to opredeljeno v Zakonu o varstvu potrošnikov, in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretji osebi (glej tudi Varnost osebnih podatkov). Vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004). S klikom na gumb “Potrdi naročilo” potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno – plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Pritožbe, pohvale in reklamacije, sprejemamo na videc.cveto@gmail.com, po pošti na MOTO-REK Videc & Co. d.n.o, Breg pri Litiji 8, 1270 Litija.

Garancija za vse izdelke velja 1 leto od nakupa izdelka. Vse spore bosta stranki reševali sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, bo spor reševalo pristojno sodišče v Litiji.
Dodatna vprašanja in težave, lahko naslovite na sedež podjetja
MOTO-REK Videc & Co. d.n.o, Breg pri Litiji 8, 1270 Litija, tel.: 041 482 570

POŠTNINA – Poštnino zaračunavamo po veljavnem ceniku kurirske službe GLS, blago se plača v gotovini ob prejemu paketa, cena pošiljanja je:

Cenik GLS:

  • 0-2 kg = 3,50€
  • 2-5 kg = 3,90€
  • 5-10 kg = 4,25€
  • 10-15 kg = 5,06€
  • 15-20 kg = 5,34€
  • 20-30kg = 5.80€
  • 30-40kg = 6.92€
  • 40-50kg = 8.76€