V polje velikost označite ustrezno velikost parfuma nato v polje količina vnesemo število izdelkov, ki jih nameravamo kupiti. Z gumbom Dodaj v košarico potrdimo število izdelkov in jih s tem tudi vnesemo v virtualno nakupovalno košarico.

Potem lahko kupujemo naprej ali pa kliknemo ogled košarice, kjer se nahajajo kupljeni izdelki. Tukaj lahko nakupovalno košarico še urejamo in sicer lahko spreminjamo količino izdelkov, ali pa izdelke odstranimo iz košarice.

Če se odločite za nakup, kliknite na blagajno, zdaj je potrebno vnesti vaše podatke v kolikor ste se že pred tem registrirali v našo prodajalno, če pa ste novi kupec, enostavno vpišite podatke in sistem vas bo sam registriral.

Po uspešni prijavi imate pred sabo seznam naročenih izdelkov, skupni znesek izdelkov, stroške dostave in končno ceno. Če ste zadovoljni z naročenimi izdelki lahko zdaj izberete še način dostave in način plačila. Na naslednji strani lahko še dodate komentar na nakup in z klikom na kupite sedaj zaključite nakup. Pred tem na levi strani spodaj so se splošni pogoji s katerimi se lahko strinjate tako, da obkljukate ali kliknete na besedo pogoji poslovanja, ter si preberete več .

S tem je elektronski del nakupa zaključen. Vrednost nakupa in vaši podatki so posredovani v internet trgovino.